Over Polderwarmte

Wij zijn Polderwarmte. Een bedrijf dat zich richt op het aanleggen van slimme en groene warmtenetten in verschillende gebieden van Nederland. Met ons warmtenet vervangt u fossiele bronnen door duurzame energiebronnen zonder comfort te verliezen.

Polderwarmte heeft als droom bij te dragen aan de oplossing voor de huidige klimaatvraagstukken. Dit doen wij door een duurzaam warmtenet aan te leggen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om de missie te ondersteunen om in 2050 aardgasvrij te zijn in Nederland en zo snel mogelijk, voor die datum al, een fors lagere CO2 uitstoot met elkaar te realiseren. Mede daarom zijn wij trotse partner van Energie voor Elkaar.

Polderwarmte onderdeel van platform Energie voor Elkaar

Polderwarmte is onderdeel van het platform Energie voor Elkaar, dat met zo’n 50.000 aansluitingen de vierde warmtespeler in Nederland is. Energie voor Elkaar staat met (inter)nationale partners garant voor stevige financiële en juridische borging van de projecten. Energie voor Elkaar richt lokale warmtebedrijven op die daadkrachtig en slagvaardig in de eigen regio warmtenetten ontwikkelen.