Geen tijd te verliezen!

Een nieuw jaar. 12 maanden om daarin het verschil te maken. Want, behalve dat wij als mensen werken om geld te verdienen om te kunnen leven, vinden we het meer en meer van belang dat we werk kunnen doen dat relevant is. En dat is waar we het graag even over willen hebben. Dat is namelijk precies de kern van Polderwarmte. Polderwarmte zet zich in voor de energietransitie om daardoor de klimaatdoelstellingen te helpen realiseren. Relevanter dan dit, is het nergens. Met alle uitdagingen die er zijn op de wereld, is de klimaatcrisis in onze ogen de grootste. Een uitdaging die groot is, maar waar wij echt aan kunnen bijdragen om het verschil te maken.

De volgende fase

Dit jaar wordt een bijzonder jaar voor Polderwarmte. Na jaren van voorbereiding, contacten leggen, contracten sluiten wordt dit het jaar dat we de overgang willen gaan maken naar de uitvoering. Als het gaat om de energietransitie in Nederland, is Polderwarmte gespecialiseerd – onze naam suggereert dat al – in warmte. Een groot deel van de energieconsumptie in de gebouwde omgeving, is een vraag naar warmte. Als we die energievraag kunnen invullen met een duurzaam alternatief voor aardgas, maken we een hele grote stap voorwaarts en kunnen we de energietransitie versnellen en onze “carbon footprint” verminderen. Dit jaar gaan we die stappen zetten. Op verschillende plaatsen gaan we concreet aan de slag en duurzame warmte leveren. We kijken ernaar uit!

Doe je mee?

Er is dus veel werk te doen, en we kunnen flink wat nieuwe mensen gebruiken in Haarlemmermeer en omstreken. Zoals bijvoorbeeld een nieuwe collega om te helpen bij de verkoop van onze duurzame warmte, ‘buiten’ bij klanten en/of ‘binnen’ bij administratie en contractbeheer en voor het uitbrengen van offertes. Of projectmanagers die de realisatie van groene waterstof productie gaan leiden of de aanleg van warmtenetten op bedrijventerreinen en we zoeken ook omgevingsmanagers en werkvoorbereiders, (social) engineers en communicatie experts.
Heb jij tijdens de feestdagen bedacht dat je je dit jaar wilt inzetten voor iets dat belangrijk is, dat het verschil gaat maken? Neem ook een stap en bel of mail ons even. Dan beginnen we met een kennismakingsgesprek. Stuur je (open) sollicitatie naar info@polderwarmte.nl (of bel met Mireille Bedeschi op +31 (0)6 2014 3627). Mocht je liever elders in Nederland of landelijk aan de slag gaan dan lokaal, mail of bel dan naar het platform waar we als Polderwarmte deel van uitmaken: Energie voor Elkaar op info@energievoorelkaar.nu (Mike Welles: +31 (0)6 20 16 90 49).