Uitnodiging Duurzaam Verwarmd in Expo Haarlemmermeer

Beste relatie,

Vanaf morgen, dinsdag 12 t/m donderdag 14 april 2022, neemt Polderwarmte samen met haar partner Energie voor Elkaar weer deel aan de vakbeurs Duurzaam Verwarmd in Expo Haarlemmermeer. Wij nodigen u van harte uit om ons hier op stand G5 te bezoeken. Nog geen tickets? Klik hier.

Over ons

Polderwarmte ontwikkelt en realiseert Slimme Groene Warmtenetten in Haarlemmermeer en omgeving, in samenwerking met lokale partijen bieden wij duurzame collectieve oplossingen voor fossielvrij verwarmen en koelen. Wij zijn partner van Energie voor Elkaar. Samen versnellen wij de energietransitie met inmiddels meer dan 50.000 aardgasvrije woningequivalenten op verschillende plaatsen in Nederland. Wij leveren warmte aan particulieren, bedrijven en organisaties. De warmte is duurzaam, uit lokaal beschikbare bronnen zoals restwarmte (van bijvoorbeeld datacenters en uit de productie van groene waterstof), biogrondstoffen, aardwarmte, collectieve zonnewarmte en aquathermie. We gaan met u graag in gesprek.

 Duurzaam Verwarmd

Duurzaam Verwarmd is de grootste gespecialiseerde vakbeurs in de Benelux voor duurzame klimaattechnieken. De energietransitie is in volle gang en Duurzaam Verwarmd is dé plek om vragen te stellen – en ze beantwoord te krijgen! Met meer dan 100 seminars en ruim 250 standhouders komt werkelijk alles aan bod, van verwarming en koeling tot ventilatie. Zo beschikt u binnen de kortste keren over de nieuwste en meest relevante informatie in uw vakgebied! Veel aandacht gaat uit naar individuele oplossingen; wij zorgen voor het verhaal over collectieve oplossingen.
Gelijktijdig met Duurzaam Verwarmd vindt Solar Solutions International plaats, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Met één beursbezoek laat u zich informeren over zowel duurzame klimaattechnieken als hernieuwbare energieopwekking.

Registreer nu gratis

Komt u bij ons langs op stand G5?
Graag bieden wij u een gratis ticket aan via https://www.duurzaamverwarmd.nl/partner/polderwarmte

We hopen van harte u te mogen begroeten op de beurs!

 

Met vriendelijke groet,
Team Polderwarmte

Tupolevlaan 41
1119 NW Schiphol-Rijk
023 556 31 25 info@polderwarmte.nl