De campagne

Aansluiten op het slimme groene warmtenet van Polderwarmte? 
Interesse? Meld u hier aan!

Tijd voor actie

Willen we de klimaatdoelen halen, dan is het nu tijd voor actie. Heel veel bedrijfspanden in Nederland worden verwarmd met aardgas. Omdat we in Nederland van het aardgas af gaan, zullen we al die gebouwen op een andere manier moeten gaan verwarmen. Als kleinzakelijk gebruiker krijgt u nu de kans om uw pand te laten aansluiten op ons duurzame warmtenet.  Wij kunnen voor u een kostenvergelijking maken zodat inzichtelijk wordt wat het overstappen op het slimme, groene warmtenet inhoudt.

De ontwikkeling van het warmtenet voor het MKB is alleen mogelijk als een groot aantal bedrijven meedoen. Om die reden hebben we eerder een interessepeiling uitgevoerd. Om te weten of aansluiten op het slimme, groene warmtenet voor u daadwerkelijk interessant is, is er inzicht nodig in wat de kosten zijn ten opzichte van de huidige situatie.

Ook interesse in een aansluiting? Meld u aan voor een kostenvergelijking!

Als u ons voorziet van uw huidige gasverbruik op jaarbasis, het type ketel en het vermogen van de ketel dan brengen wij de huidige situatie op het gebied van verwarmen en koelen in kaart.

De huidige situatie wordt afgezet tegen een situatie waarin aangesloten is op het slimme, groene warmtenet. U ontvangt hier een overzicht van. Als u besluit tot aansluiting, kunt u dat eenvoudig (digitaal) bij ons aangeven en kunnen we tot een overeenkomst komen

 

Aanmelden

Zijn er voldoende bedrijven die de overstap willen maken? Dan wordt in 2023 overgegaan tot de aanleg van het warmtenet.

Voor welke bedrijven?

De meeste bedrijven die vallen in de gearceerde gebieden komen in aanmerking voor het warmtenet. Het gaat om het bedrijventerrein De Weeren-Zwanenburg en  het bedrijventerrein Boesingheliede.  Deze bedrijven hebben allemaal een brief ontvangen.

Wilt u zeker weten of uw bedrijf in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op, info@polderwarmte.nl of 023 556 31 25.

Waarom ‘ja’ zeggen tegen het slimme en groene warmtenet?

Over Polderwarmte

Wij zijn Polderwarmte. Een bedrijf dat zich richt op het aanleggen van slimme en groene warmtenetten in verschillende gebieden van Nederland. Met ons warmtenet vervangt u fossiele bronnen door duurzame energiebronnen zonder comfort te verliezen.

Polderwarmte heeft als droom bij te dragen aan de oplossing voor de huidige klimaatvraagstukken. Dit doen wij door een duurzaam warmtenet aan te leggen. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om de missie te ondersteunen om tenminste in 2050 aardgasvrij te zijn in Nederland en zo snel mogelijk, voor die datum al een fors lagere CO2 uitstoot met elkaar realiseren. Mede daarom zijn wij trotse partner van Energie voor Elkaar.

Trotse partner van Energie voor Elkaar

Wij zijn trotse partner van Energie voor Elkaar, dat met zo’n 20.000 aansluitingen de vierde nationale warmtespeler in Nederland is. Energie voor Elkaar staat met (inter)nationale partners garant voor stevige financiële en juridische borging van de projecten. Energie voor Elkaar richt lokale warmtebedrijven op die daadkrachtig en slagvaardig in de eigen regio warmtenetten ontwikkelen.