Het aanbod en aanmelden

Het aanbod
Voor aansluiting en gebruik van het warmtenet betaalt u de eenmalige aansluitkosten en de maandelijkse verbruikskosten zoals u die nu ook betaalt aan uw huidige energieleverancier.

De eenmalige aansluitkosten
Deze kosten worden bepaald aan de hand van de hoeveelheid bedrijven die aangesloten worden, omdat de campagne werkt o.b.v. een collectieve samenwerking tussen de geïnteresseerde bedrijven in het gebied. Met andere woorden, hoe meer bedrijven er meedoen, hoe voordeliger het tarief voor aansluiten wordt.

De eenmalige aansluitkosten betaalt u voor het maken van de verbinding tussen de hoofdleidingen en uw bedrijf en de inpassings- en installatiekosten.  In onderstaande tabel ziet u de aansluitkosten per gebied. Hoe meer bedrijven meedoen, hoe voordeliger het aanbod zal zijn.

     Zwanenburg   Boesingheliede
Tijdens de campagne
tot 1 okt. 2021
€5.700 – €8.500,- €7.600 – €7.900,-
Na de campagne
na 1 okt. 2021 maatwerk vereist
ongeveer €12.000,- ongeveer €15.000,-

De verbruikskosten
De verbruikskosten van het warmtenet zijn lager dan van aardgas. In onderstaande afbeelding ziet u een voorbeeldberekening. Deze twee voorbeelden zijn gesplitst naar de situatie waarin veel kleinzakelijke verbruikers voor een aansluiting kiezen en wanneer slechts een beperkt deel geïnteresseerd blijkt. De gebruikte getallen in de tabel zijn een indicatie, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Wilt u een voorbeeld van de kosten en baten voor de persoonlijke situatie voor uw bedrijf? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Interesse? Meld u aan!

U kunt uw interesse kenbaar maken door uw contactgegevens door te geven. Hulp nodig bij aanmelden? Neem contact met ons op via info@polderwarmte.nl of 023 – 556 31 25.

Interesse? Meld u hier aan!

Kosteloze schouw

Tussen 15 en 29 september komen wij bij u langs voor een kosteloze schouw om de huidige situatie in kaart te brengen.