Ons Aanbod

Met een warmtenetaansluiting bespaart u flink op uw energiekosten

Het aanbod van Polderwarmte bestaat uit een werkende aansluiting op het warmtenet. We leggen een warmtenet aan in de straat, naar uw woning. Daar plaatsen we een warmteset en sluiten deze aan op de water- en CV voorziening. Hiervoor betaalt u éénmalig aansluitkosten van €3.925,- (€ 7.250,- kosten minus €3.325,- subsidie = €3.925,-) Daarnaast betaalt u voor het verbruik van warmte een bedrag per maand. Dit tarief wordt jaarlijks vast gesteld, maar is altijd lager dan de gasprijs. Ook doen we u in de aanbodfase nog diverse andere aanbiedingen voor verdere verduurzaming van uw woning. In het rekenvoorbeeld hieronder kunt u zien hoeveel u kunt besparen over een periode van vijftien jaar.

Goed om te weten

Tijdens de aanbodfase ontvangt u een concreet en persoonlijk aanbod. De aansluitkosten betaalt u pas ná de aansluiting van uw woning op het warmtenet. Tijdens de interessepeiling en aanbodfase hoeft u geen kosten te betalen.

De aansluitkosten zijn inclusief btw.

U kunt later aansluiten, maar dan kunt u niet meer profiteren van de collectieve ontwikkeling en dient er speciaal naar uw woning een aansluiting te worden gemaakt. 

De Autoriteit Consument en Markt (ACM) bepaalt de tarieven die maximaal mogen worden gevraagd voor de warmte en de vaste kosten (vastrecht).

 

* Prijzen gebaseerd op de kosten van 2022:

Gasprijs € 2,07 per m3, kosten warmte € 36,91 per GJ. Prijzen incl. BTW.

** Hybride warmtepomp of aansluiting warmtenet. Bedragen na aftrek subsidie.

Deze berekening is indicatief, hieraan kunnen geen rechten ontleend worden.

Subsidies en leningen

Uw huis verduurzamen vergt een behoorlijke investering. Gelukkig verdient u de gemaakte kosten op termijn terug door een lagere energierekening. Bovendien zijn er ook allerlei subsidies beschikbaar om uw woning te verbeteren. Klik hier voor meer informatie over subsidies.

Wilt u geld lenen om te investeren in energiebesparende maatregelen of het opwekken van duurzame energie? Via de overheid zijn er financieringsmogelijkheden. Op deze pagina vindt u veel mogelijkheden.

Heeft u vragen? Wij staan u graag persoonlijk te woord!

Voor persoonlijk advies en al uw vragen kunt u contact met ons opnemen.

U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 en 18:00 op 0235563125.

Stuur een mail naar campagne@polderwarmte.nl.

Of stuur ons een bericht via social media.